BEHANDELINGEN

Bij alle behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de PHYTO 5 producten. PHYTO 5 is een plantaardig (phyto = plant) productengamma, geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer) gecombineerd met verfijnde Westerse technologie. PHYTO 5 is een totaalconcept van exclusieve professionele verzorgingen en actieve, natuurlijke producten. 

 

 

Gelaatsverzorging​​​

 

Ieder persoon is uniek en daarom worden de behandelingen ook heel persoonlijk samengesteld. Elke behandeling krijgt een individuele aanpak en er wordt rekening gehouden met de totale persoon.

 

Lees meer...

​LymfedrainageOns lymfesysteem is een van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Als het niet goed functioneert voelen w e ons vermoeid, opgezwollen en de huid is vaal en vertoont onzuiverheden.

 

Lees meer...

Chromatherapie - Lichttherapie

 

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam. Er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. 

 

 

Lees meer...


Detox VoetbadEen detox voetbad is een systeem ontwikkeld door wetenschappers en onderzoekers om op een eenvoudige en veilige manier gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Je krijgt meer energie en het is alsof je een ballast hebt achtergelaten.

 

Lees meer...

Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do

 

 Japanse gezichtsmassage (KOBIDO) is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens de Japanse medische traditie. .

 

Lees meer....

Chi-machine​

 

Chi of Qi is de oosterse benaming voor “levensenergie”Energie die bepalend is voor uw lichamelijke en mentale gezondheid.Chi stroomt via onze meridianen naar onze organen om zo alles goed te laten functioneren.

 

Lees meer....