Chromatherapie

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam.

Er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. Door de eeuwen heen zijn er verschillende beschavingen geweest die met kleuren geëxperimenteerd hebben, waardoor steeds meer kennis over kleuren bekend is geworden en bewaard is gebleven. Zoals gezegd hebben alle kleuren van het spectrum hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen.

 

De Dualchroma 10 is uitzonderlijk efficiënt voor het gebruik op esthetisch vlak en bij medische esthetiek. De techniek is exclusief: discroïde filters worden gebruikt om uiterst zuivere lichtstralen te bekomen. De dualchroma 10 bevat geen infrarood of ultraviolette straling. Het biedt de volgende kleuren uit het kleurenspectrum aan: rood, oranje, geel, groen, cyaanblauw, donkerblauw, violet, turkoois, roze en wit licht.

 

Chromatherapie is de ware revolutie in de esthetiek door zijn impact:

 

  • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels

  • Versnelt zichtbaar de celgeneratie

  • Verhoogt de afvoer van toxines

  • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie

  • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels

 

PHYTO 5 is pionier in het gebruik van licht- en kleurtherapie! Al in 1998 kreeg PHYTO 5 (toen nog phytobiodermie) de prijs voor innovatie tijdens het Internationale Esthetiek Salon in Parijs. 15 jaar later zijn we nog steeds vernieuwend en kan u vertrouwen op meer dan 15 jaar professionele ervaring en wijsheid.lijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen.