.​

Basis verzorging :  (duur 50 minuten)

 

Reiniging met melk, tonic, peeling en dieptereiniging. Epilatie wenkbrauwen. Gelaatsmassage met plantaardige olie. Masker aangepast aan uw huidtype. Aangepaste dagcrème.

 

Acné verzorging : (duur 50 minuten)

 

Reiniging met melk, tonic, peeling en dieptereiniging. Vapozone om de poriën te openen en te zuiveren. Verwijderen zwarte puntjes. Masker om de huid tot rust te brengen en poriën te sluiten. Aangepaste dagcrème.

 

Anti-allergische verzorging : (duur 90 minuten)

 

Milde reiniging met melk, tonic en zachte emulsie die in de diepte reinigt. Epilatie wenkbrauwen. Algenpakking voor het gelaat waarbij de huid gemineraliseerd wordt om de immuniteit te versterken. Massage met kalmerende emulsie. Lymfendrainage van het gelaat om afvalstoffen af te voeren en de huid haar jeugdige uitstraling terug te bezorgen. Aangepast masker om de poriën te sluiten en de huid tot rust te brengen. Aangepaste dagcrème.

 

Phyto 5 verzorging : (duur 60 minuten)

 

Reiniging met melk, tonic, peeling en dieptereiniging. Epilatie wenkbrauwen. Algenpakking voor het gelaat om de huid te mineraliseren en poriën te zuiveren. Lichttherapie aangepast aan uw bioritme en de verzorging. Brengt evenwicht en geeft energie. Massage met plantaardige olie. Masker en kruidenserum. Aangepaste dagcrème.

 

Phyto 5+ verzorging : (duur 90 minuten) met ampule.

 

Idem Phyto 5 verzorging maar met extra lymfedrainage van het gelaat voor het afvoeren van afvalstoffen en het bevorderen van de doorbloeding. Verneveling met oligo-elementen die de eigenschap hebben het vocht in de huid vast te houden. Aangepaste dagcrème.

 

Phyto 5 deluxe verzorging : (duur 90 minuten)

 

Idem Phyto 5+ verzorging waarbij u tijdens het masker kan genieten van een ioniserend voetbad voor de eliminatie van afvalstoffen uit het lichaam en het harmoniseren van de meridianen. Ideale verzorging om binnen- en buitenkant extra aandacht te geven. U voelt zich energieker en u kan genieten van een langdurige jeugdige uitstraling.

 

Oogbehandeling: 

 

Hierbij wordt er tijdens een gelaatsverzorging specifiek op wallen of kringen en kraaienpootjes rond de ogen gewerkt.

 

Phyto 5 harmoniserende, verjongende kuur:  (5x90 minuten)

 

Gedurende 5 weken krijgt u een maal per week de Phyto 5+ verzorging en twee maal per maand een ioniserend voetbad voor de eliminatie van afvalstoffen uit het lichaam en het harmoniseren van de meridianen. Elke week komt er een ander element aan bod zodat u na vijf weken alle elementen van de oosterse filosofie hebt kunnen ervaren. Elk element heeft zijn specifieke werking op lichaam en geest. U voelt zich energieker, meer in balans, alsof alles een extra ondersteuning heeft gekregen...u kan genieten van een langdurige jeugdige uitstraling. Ideale verzorging voor wie op een gezonde manier jong wil blijven!

 

Ampule Bio Eclat: 

 

Bestaat in drie verschillende types naargelang de behoefte van uw huid. De ampul is een echte energie boost voor uw huid. Ze biedt een extra bescherming tegen luchtvervuiling en invloeden van de zon. Ze heeft ook een onmiddellijk liftend effect.Bij het aanbrengen van de ampul wordt er extra met oranje licht gewerkt om de werking van de ampul te versterken.

 

Ageless la Cure verzorging : duur 60 minuten ***NIEUW***

 

Volledig biologisch en hypo-allergene verzorging met een zeer krachtige anti- rimpel- en verstevigende werking..

Gelaatsverzorgingen