Lymfe hebben de taak ons lichaam schoon en gezond te houden. Als onze lymfe goed werken, hebben we gezonde cellen die van essentieel belang zijn voor een jonge, gezonde uitstraling! Gezonde lymfe dragen ook bij tot een sterk immuunsysteem om zo allerlei ziekten te voorkomen. De phyto 5 drainagetechniek en chroma lichttherapie versterkt uw immuunsysteem, verbetert de conditie van uw cellen (verjonging), verwijdert vochtophopingen en afvalstoffen en krijgt uw energieniveau een enorme boost.

 

Deze behandeling is een vorm van rustgevende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een pulserend toestel met glazen klokjes. Door het zacht zuigende effect van de klokjes wordt de werking van de lymfe geactiveerd.

Hierdoor gaat het lymfevocht beter circuleren, met als gevolg dat afvalstoffen vrij komen en afgevoerd kunnen worden. Het effect daarvan:

 

  • U voelt uw lichaam bruisen van energie

  • Uw huid straalt weer

  • Uw geest is wakker en alert

  • Kortom, we brengen uw persoonlijk energieniveau tot een maximum.

 

Drainage heeft ook een schitterende inwerking op de 5 fluides van het lichaam:

  • De energiecirculatie van de spieren

  • De arteriële bloedcirculatie

  • Het bindweefsel

  • De veneuze –en lymfecirculatie

  • De watercirculatie

Lymfe drainage enkel lichaam (duur 60 minuten) met gelaat (duur 75 minuten).

 

De rug wordt losgemaakt en bewerkt met aangepaste producten en gekleurd licht om blokkades en spanningen te elimineren. Hierdoor ontstaat er betere doorstroming van levensenergie.

De acupunctuurpunten worden ingestraald met het licht om de werking van de drainage te versterken. Het is alsof er een ballast van u afvalt. U voelt zich mentaal en lichamelijk sterker!

 

Lymfedrainage ontgiftingskuur: (duur 8 x 60 minuten) enkel lichaam  met gelaat  (8x 75 minuten).

 

Aanrader! Tijdens de eerste vier behandelingen wordt de werking van de lymfe geactiveerd om een goede circulatie te bekomen. De vier daaropvolgende behandelingen vertegenwoordigen elk een element van de oosterse geneeskunde om alle organen even te ondersteunen en te zuiveren. Tijdens de kuur krijgt u twee maal een zuiverend voetbad om de eliminatie van afvalstoffen te bevorderen.

U kunt ook genieten van een behandeling aan de chi-machine om de meridianen te harmoniseren. (enkel bij drainagekuur lichaam en gelaat).

 

Lymfedrainagekuur light: (vier behandelingen in een week tijd) enkel lichaam of in combinatie lichaam & gelaat.

 

Deze kuur is ideaal als je weinig tijd hebt en de conditie van je lichaam belangrijk is.

 

Kleipakkingen met peeling: (duur 45 minuten).

Een kleipakking heeft een ontgiftende, hydraterende en verstevigende werking. De pakking is volledig natuurlijk op basis van geselecteerde kleisoorten en etherische olien. 

Lymfedrainage