PHYTO 5

De levensfilosofie van de 5 natuurelement die voortvloeien uit het taoïsme.

Wat voor mij het mooie is aan Phyto 5, is dat het een totaalconcept is. Het is gebaseerd op de levensfilosofie van de 5 natuurelementen die voortvloeien uit het taoïsme. De mens staat tussen hemel en aarde, in hem komen de krachten van beide samen. Beweging en verandering worden beïnvloed door de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. De vijf elementen vormen samen één geheel. Elke verstoring van de natuurlijke cyclus leidt tot uitputting, lichamelijke en/of mentale vermoeidheid. U bereikt opnieuw totale harmonie als u element per element terug in evenwicht brengt.  

 

Elk uiterlijk probleem heeft een innerlijke oorzaak. Individuele aanpak van de totale persoon (gezicht + lichaam) Puur natuurlijke producten en verzorgingen. Phyto 5 beziet de huid niet als een orgaan op zich, maar als een deel van het menselijk lichaam, de natuur, het universum. In de zomer heeft onze huid andere behoeften dan in de winter. In de zomer dragen we bijvoorbeeld geen warme jas, de zon heeft meer invloed op onze huid, terwijl in de winter we ons moeten beschermen tegen weer en wind.

 

Bij Phyto 5 heel veel rekening gehouden met de persoon in kwestie. Iedereen is uniek.Volgens je geboortedatum wordt je bioritme berekend. Aan de hand van dit bioritme kunnen we zien waar de zwakke punten liggen, waar we naar de veroudering toe moeten op letten. Dat is de kracht van phyto 5: problemen aanpakken aan de basis om zo tot een mooi en duurzaam resultaat te komen.

 

Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingrediënten en licht-& kleurtherapie brengen uw huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling.

 

U merkt meteen het verschil na een Phyto 5 behandeling !